onsdag 1 april 2009

Hem!

Hemlängtan har vuxit sig allt starkare de senaste veckorna och inte minst flickorna säger att de saknar Tullinge så vi besätmade oss igår kväll att boka om biljetterna och åka hem lite tidigare. Så om alla anslutningar stämmer kommer vi till Stockholm den 3 april, via Washington och London. Vi ser verkligen fram emot att se er alla snart. Vi har dessutom hört att våren kommit så det känns extra bra att komma hem.

3 kommentarer:

Farmor och Farfar sa...

Kära familj.
Jätte roligt att ni nu kommer hem.Vi har också längtat efter ER.Men det får gå ytterliggare två veckor innan vi träffas.Vi åker fredag den 3/4 från Arlanda så vi får vinka till varandra.
Alice och Assar finns hemma i Tullinge RING eller maila om ni behöver hjälp med transport.Jag tror att påskharen har varit i huset hälsa flickorna det.
VÄLKOMNA HEM.
Farmor och Farfar

Maria sa...

Hej! Va roligt att ni kommer hem!! När den 3:e kommer ni hem? Hör av er om vi kan hjälpa till med hämtning eller så eller något annat som vi kan förbereda. Typ handla lite mat och fylla kylskåpet. :-) Maila på: maria.artursson@gmail.com eller ring min mobil. KRAM

Anne sa...

Hejsan!

Så välkommna hem igen ska ni vara till påsk som är i antågande och vår, för visst är det så att våren äntligen är HÄR och det är så underbart ;)

Det har varit så trevligt vara med er på eran resa genom Bloggen.

En STOR gemensam VÄLKOMSTKRAM till er ALLA fyra

KRAM