lördag 11 april 2009

Inregnade

Vi laser alla kommentarer om fantastiskt varvader hemma i Stockholm samtidigt som vi sitter inregnade i New York. Aven om det ar ganska mysigt framfor brasan i lagenheten och tjejerna leker med sina pasksaker langtar vi hem lite grann. Vi aker harifran i kvall men ska forst mellanlanda i, ett enligt prognoserna regnigt, London i tre dagar innan vi kommer hem sent pa onsdag kvall. Vi hade nog garna flugit hem direkt men det var svart att fa biljetter fran London over pask (nar man har en veckas framforhallning) sa det far bli nagra storstadsdagar innan vi kommer hem. Pa satt och vis sluts cirkeln eftersom vi borjade resan med nagra kyliga dagar i London runt jul.

Idag hade vi tankt att hanga lite mer i Brooklyn. Nimish kommer och hamtar oss i eftermiddag och vi hade planerat att besoka den stora parken i Brookylyn med japansk tradgard for att sedan aka ut till havet, men om regnet fortsatter far vi nog andra planerna. Det finns ett stort Museum for Children i narheten eller sa parkerar vi kanske oss sjalva pa nagon av de stora bokhandlarna dar man utan att skammas kan sitta och lasa i timmar. Barnavdelning och Starbucks finns det ocksa sa vi overlever nog.

1 kommentar:

Anne sa...

Agg inregnade lät ju inte så skoj. Hoppas dock att våren och bättre väder möter er i London.

Nu är ni snart snart snart hemma i Tullinge igen och allt är som vanligt igen.

I hela Sverige under påsk helgen har det varit ett helt fantastiskt härligt solväder som verkligen välkomnat våren i all sin skönhet.

Så här från mig Glad Vår till er alla fyra ;)

Allt gott'
Anne