måndag 16 februari 2009

Biltur

Kombinationen daligt vader, bilkorande och dalig planering gjorde att var tur norrut inte blev den allra basta. Dalig framforhallning har vi haft pa hela resan men det fungerade inte sa bra den har gangen och efter tva natter pa trakiga motell, griniga foraldrar och fortsatta regnutsikter och bilkorande bestamde vi oss far att vanda tillbaka mot Auckland. Vi tog sikte pa en farm med hastridning och det visade sig vara ett lyckokast eftersom Liv (som numera ar familjens hastfantsat) fick rida sjalv pa en hast i en timme. Och aven Maya fick rida pa en egen hast (kopplad med snore till hasten framfor) hela turen. Barbro var med men satt pa en egen hast langre fram. Det gick bra och bade jag och Barbro var aningen forvanade att de orkade och klarade av hela turen sjalva.

Sedan fortsatte vi tillbaka mot Auckland, bokade boende for resten av veckan (visa av erfarenheten) och hittade efter lite letande ett bra och prisvart boende for natten i en mysig del av Auckland med utsikt over stadens skyline.

Det ar inte alltid enkelt att resa pa egen hand och vissa dar blir mindre bra, men det ar roligt och nar man val hittar ratt kanns det valdigt bra. I morgon ska dessutom solen fram igen enligt prognoserna . . .

1 kommentar:

Anonym sa...

Liv och Maja vad jättekul att ni fått rida häst. De fotona ser man fram emot att se på er. Ha det bra alla fyra!

Kram