tisdag 10 februari 2009

Stadsliv

Vi har nu bott fem nätter i Auckland och ska idag åka vidare till Waiheke Island som ligger 40 minuter med färja utanför staden. Vi har inte gjort så mycket men dagarna har gått ganska snabbt och vi har njutit av stadslivet och att bo i en hemtrevlig lägenhet. Vi har valt att långsamt anpassa oss till den lokala klockan, vilket innebär att vi suttit uppe halva nätterna och sovit länge på mornarna. Det har regnat lite till och från men inte några långa stunder så det har inte gjort så mycket annat än att det blir ganska fuktigt. Hoppas att allt är bra med er hemma trots att vintern har kommit tillbaka.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till på turen mot Waiheke Island

Anonym sa...

Hej på er familjen Svedberg! Vad roligt att få följa er på er resa. Nelly och Petra satt och tittade på era bilder och läste tillsammans om er, på Nallen igår. Nelly frågar nu dagligen efter Liv och Maya och när ni kommer hem. Ni verkar ha det jättemysigt.

Kramar från
Nelly med familj

Anonym sa...

Om Liv och Maya vill "prata" med Nelly så har vi carinahillman@hotmail.com.

Farmor och Farfar sa...

Kära Familj.
Nu har vi kommit hem från Öland.Där var det snöööööö.Vi skotta oss in till huset och en liten gång bort till ert hus.Solen sken från en klar blå himmel, och vi tog första fikat med Jan och Monica utan för huset.Liv och Maya, sommarpresenten låg kvar i ert rum och väntar på er.Det var helt underbart att få höra era röster på Alla Hjärtans Dag, men längtan efter er blev väldigt STOR. Va rädda om så hörs vi snart igen.
Kramar i massor Farmor och Farfar