tisdag 10 mars 2009

Välkommen Trym!

For ett par dager siden fick Liv och Maya en ny liten kusin i Nordnorge. Lillegutt kom till värden liten men stärk och vi är alla jätteglada för att höra att det har gått bra. Första killen i en skara på 5 tjejer, brorsan och jag emellan, och vi väntar med förväntning på bilder från Bodö. Grattis kära Hanne, Anders, Malin, Ina och Andrea!

Solen fortsätter att steka på Fiji och dem senaste dagarna har vi inte sett till regnet. Det börjar närma sig slutet på regnperioden och torrare klimat väntar. Det är däremot fortfarande fuktigt och vi gör inte så många hyss på dagarna. Veckor av resande och nya upplevelser börjar tära lite på äventyrslysten och vi har hållit oss förvånansvärt mycket lugna. Det går att njuta av att yoga utomhus till sjöbris och soluppgång på morgonen, titta på barnen som numera har simfötter och bara vara. Det är lagom att göra utflykt till någon restaurang, eller som igår smita in på någon fancy resort och utnyttja matutbudet och poolen. Vi träffar även på en trevlig svensk familj som bor i Australien, och tjejerna får leka på ”svenska” under eftermiddagen.

Det finns mycket aktiviteter för den som vill på Fiji, men här på ön känns det som om allt bygger på att man bor på någon resort. Det är rätt dyrt att ta sig ut till öarna eller ta del av turistutbudet. Vi väljer bort planerna att åka till någon resort efter veckan i sköna huset och planerar heller att åka till USA en vecka tidligare. Lite brunare, avslappnade och lugna tar vi oss till LA och sista månaden på resan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt bruna ni är Liv och Maja. Grattis till eran nya kusin i Norge. Lycka till den sista tiden i Fiji och lycksosam resa till USA ;)

Barbro, Tack för din hälsning

Farmor och Farfar sa...

Hej familjen
Det är kriminellt att visa sådana härliga bilder till en reslysten farmor.Dessutom längtar jag efter en stor kram länge länge från flickorna.Men de verkar må alldeles utmärkt.
Stort GRATTIS till faster Barbro kul att det blev en kille. Tänk om vi hade kunnat samman stråla i USA men vi är nog på olika håll då.
Kram Farmor

Anonym sa...

Hei langt der borte. Nå er det kveld i Bodø, og Hanne er kommet hjem fra sykehuset. Lillegutt har det bare bra, men er fremdeles på nyfødt intensiv. I dag var første dag over 2100gr, så han blir større og sterkere.
Andrea er stolt storesøster og koser og kysser på den lille så ofta hun kan. De andre jentene har ennå ikke sett han, men det blir vel til helgen. Hvis du sender meg mailadressen, skal jeg sende noen bilder.
Hils alle sammen fra oss i Bodø

Farmor och Farfar sa...

Hej familjen
Hoppas att ni har Grattat Maya för hon har namnsdag i dag. 12/3
STORT GRATTIS Maya på Victoria- dagen
önskar
Farmor och Farfar