lördag 21 mars 2009

Vänligt i Venice

Tack vare min kollega Karine – som via våra respektive bloggar noterade att vi hade besökt samma restaurang nästan samtidigt som några av hennes vänner – kom vi i kontakt med en annan familj på långresa. På kort varsel sammanstrålande vi med familjen Henriksson i deras mysiga hyrhus ute vid kusten och fick såväl lunch som en trevlig eftermiddag längs Venice och Santa Monicas stränder. Det var nog den kyligaste dagen sedan vi lämnade Europa för tre månader sedan men det gjorde inte så mycket när såväl barn som vuxna fick nya kompisar. Vi har under vår resa träffat flera familjer på långresa och uppskattar verkligen de här tillfällena att få umgås med andra familjer. Vi hann knappt sätta oss i bilen förrän Liv undrade när hon skulle få träffa sina nya kompisar igen.

Innan vi kom oss iväg i förmiddags lyckades vi dessutom komma fram till att hyrbilen är helt försäkrad med full självriskreducering så min lilla snedkörning i garaget häromdagen lär inte ruinera oss. Och i morgon tar vi den något buckliga bilen och börjar köra norrut längs den legendariska Highway 1 mot San Fransisco.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gläds med er att ni under resan mött så trevliga familjer, gott för flickorna.

Bra det med den buckliga bilen,
lycka till mot San Fransisco!

Kram

Farmor och Farfar sa...

Hejsan familjen.
Det ser ut som ni har det jätte trevligt på Disneyland bland alla dessa sagofigurer.Tänk att farmor snart förmodligen kommer att få uppleva detta fast vi inte har några små barn med oss.Men det verkar vara trevligt även för oss större.I helgen har kusinerna Wille och Samuel sovit över hos oss samt varit hela söndagen tillsammans med Maria och Tobbe.Flickor snart är det er tur.Vi ser fram mot att få rå om er också snart.Judith var på söndag middag i dag och nu är det full rulle på henne också.Maya hon lånade din skrållan docka, den tycker hon är jätte rolig när den pratar.
Kör försiktigt mot nya äventyr.
Kram
Farmor o Farfar.

Unknown sa...

VAD HÄFTIGT!!!! Detta är riktigt roligt och glädjer mig! Ni får sen berätta hur ni hittade varandra på Venice Beach!
Karine