tisdag 27 januari 2009

Bilder Elefanter









9 kommentarer:

Farmor och Farfar sa...

Hej

Anonym sa...

Vi saknar er här hemma men hoppas ni har det bra! Här hemma har terminen satt igång på högsta nivå och de senaste veckorna har det varit mycket planeringar och uppstarter. Det är roligt men det kanske har varit något många kvällar som har varit uppbokade och planerade så det ska bli skönt att vara ledig nästa helg. Annars så mår vi utmärkt och planerar resa till Egypten i påsk. Krama Liv och Maya från oss! Kram!

Farmor och Farfar sa...

HEJ FAMILJEN
Man får ju tårar i ögonvrån när man hör att Maya är sjuk och Liv frågar efter oss. Tänk om farmor kunde komma med pannkakor och något från HEMLIGA skåpet. Men ni har det varmt och soligt. Här hemma lovar vädergubbarna snö.... men det är dimma regn och bara grått.Flickornas simkonster ser vi fram mot att få se på Öland i sommar.Hoppas ni kan träffa farmor Alice och Assar till helgen ,de åker ju till Pukhet på fredag. Stor Bamse kram från farmor och en PUSS från farfar.

tvilling sa...

Hej på Er.
Det låter väldigt mysigt och roligt för oss här hemma i dimman.
Isen ligger trots allt på Tullingesjön men det är gråt och dimmigt. Nu kommer vi på lördag till Puhket. vi landar på morgonen alla 13st. Hoppas att ni är kvar så vi karnske kan träffas. Krama flickorna från "farmor alice"

Anonym sa...

Hej
Vilka underbara bilder! Jag är så glad för er skull att ni får möjlighet att göra denna resa. Men Barbro jag saknar dig verkligen här på SIPU! Här hemma är det verkligen grått och trist så njut riktigt mycket!!
Kram Elina

Anonym sa...

Vilka underbara foton!!

tvilling sa...

Hej igen.
Vi bor på Bangtao Beach Dalar Resort from. lördag 31 jan det vore roligt om vi kunde få det att funka med en träff. kram alice

Mormor sa...

Hei.
Nå gjør mormor en test for å se om jeg er kommet inn på bloggen.

Mormor sa...

Hei alle fire.
Nå har mormor endelig fått litt hjelp så jeg kunne komme inn på bloggen. Jeg har fulgt dere hele tiden og gledet meg over flotte bilder og de fine reportasjene dere har skrevet. Og jeg synes jo Maya og Liv har vært så utrolig flinke. Det er så artig at Liv kan svømme nå, hun kunne det jo nesten i Dubai. Håer Maye er blitt frisk igjen. Her er alt bare bra, solen er kommet tilbake, men det er enda ganske mørkt og kalt. Savner dere. Varm klem fra Mormor